menü  
Rólunk

Cégünk 1990 óta a BAUMIT Kft. termékeinek kizárólagos szállítója. A dorogi, pásztói és alsózsolcai telephelyünkről szolgáljuk ki az ország minden területéről érkező vevői igényeket. Flottánk kialakításánál fő szempont volt a változó vevői igényekhez való rugalmas alkalmazkodás, így telephelyenként változó flottával rendelkezünk.

Dorogi telephelyünkön 40 tonnás, nehéz pótkocsival és önrakodó daruval szerelt szerelvényeink szolgálják ki az észak-magyaroszági régió kivételével az ország egész területét a raklapos árúk tekintetében. Folyamatosan bővülő és megújuló flottánkat igény esetén partner cégek segítik a budapesti és egyes vidéki fuvarok tekintetében, így erről a telephelyről akár napi 60 szerelvényt is a Baumit Kft. rendelkezésére tudunk bocsájtani.

A Baumit Kft. pásztói gyárából a cég termékeit 12 tonnás zárt, ponyvás, emelő hátfallal ellátott teherautóinkkal szállítjuk az ország egész területén, de a speciális vevői igények kielégítése érdekében itt is rendelkezésre áll 2 nyitott platós, önrakodó daruval ellátott 12 tonnás autónk is. Pásztói rakodással akár napi 20 autó is indítható igény esetén.

Alsózsolcáról, a dorogi gyárhoz hasonlóan, jellemzően raklapos anyag kiszállítása történik 40 tonnás, nehéz pótkocsival és önrakodó daruval felszerelt járművekkel. Innen az ország északi, észak-keleti régióit szolgáljuk ki, alkalmanként akár 15 szerelvénnyel.